AudioVideo
    Media
Emision i PeaceTV-së

Emisioni: Zëri i arsyes

01 - Keqkuptimi i Islamit - me hoxhë Enis Ramën dhe Dr.Milazim Krasniqin
Zëri i arsyes
02 - Edukimi i fëmijëve - me hoxhë Ekrem Avdiun dhe Dr. Ferid Aganin
Zëri i arsyes
03 - Futja e edukimit fetar në sistemin arsimorë - me kryeimamin e BIK-ut Sabri ef. Bajgorën
Zëri i arsyes
04 - Thuaji JO vetëvrasjes - me hoxhë Ahmed Kalanë dhe Dr.Fadil Malokun
Zëri i arsyes
05 - Islami në Kosovë dje dhe sot - me hafiz Idriz ef. Dërmakun dhe Hajriz Demakun
Zëri i arsyes
06 - Shqiptarët në botën e dijes - me profesor Mahmud Arnautin
Zëri i arsyes
07 - Të drejtat e njeriut - me hoxhë Ekrem Avdiun dhe akademik Pajazit Nushin
Zëri i arsyes
08 - Besimi ndërmjet argumenteve dhe trillimeve - me hoxhë Enis Ramën
Zëri i arsyes
09 - Magjia - me Prof. Muhamed Dërmakun dhe Dr. Ferid Aganin
Zëri i arsyes
11 - Metodologjia islame në luftimin e së keqes - me hoxhë Ekrem Avdiun dhe Enis Ramën
Zëri i arsyes
12 - Kur\'ani dhe Shkenca - me hoxhë Ekrem Avdiun dhe Prim. Dr. Ali Iljazin
Zëri i arsyes
13 - Metodologjia islame në luftimin e krimit - me hoxhë Enis Ramën
Zëri i arsyes
14 - Ndalimi i shamisë në shkolla - me protagonistë nga fusha të ndryshme
Zëri i arsyes
15 - Metodologjia islame në luftimin e imoralitetit - me hoxhë Ahmed Kalanë
Zëri i arsyes
16 - Pushimet verore - me hoxhë Enis Ramën
Zëri i arsyes
17 - Liria e mendimit dhe shprehjes - me hoxhë Ekrem Avdiun
Zëri i arsyes
18 - Kush ka të drejtë të flasë për Islamin - me hoxhë Ismail Bardhoshin
Zëri i arsyes
19 - `Kultura` e zhveshjes - me hoxhë Enis Ramën
Zëri i arsyes
20 - Karakteristikat e etikës islame - me hoxhë Ekrem Avdiun
Zëri i arsyes
21 - Në pritje të muajit të Ramazanit - me hoxhë Enis Ramën
Zëri i arsyes
22 - Obesiviteti si sëmundje dhe preventivat e saj - me hoxhën Enis Rama dhe Dr. Ali Iljazin
Zëri i arsyes
23 - Ramazani dhe aktualiteti - me hoxhë Ekrem Avdiun
Zëri i arsyes
24 - Ramazani, muaj i begative - me hoxhë Enis Ramën dhe Fadil Malokun
Zëri i arsyes
25 - Në përmbyllje të muajit të Ramazanit - me hoxhë Ekrem Avdiun dhe hoxhë Enis Ramën
Zëri i arsyes
27 - Viti i ri shkollor dhe sfidat - me hoxhë Ekrem Avdiun
Zëri i arsyes
28 - Islami dhe dituria - me hoxhë Enis Ramën
Zëri i arsyes
29 - Dituria (Shembuj praktik nga jeta e dijetarëve) - me hoxhë Muhamed Dërmakun
Zëri i arsyes
30 - Realiteti kosovarë dhe muslimanët - me Ekrem Avdiun dhe Enis Ramën
Zëri i arsyes
31 - Dhuna nëpër shkolla - me hoxhë Irfan Salihun
Zëri i arsyes
32 - Edukata e mësuesit dhe nxënësit - me hoxhë Sadat Rrustemin
Zëri i arsyes
33 - Haxhi - me hoxhë Enis Ramën
Zëri i arsyes
34 - Pendimi - me hoxhë Sedat Islamin
Zëri i arsyes
35 - Enis Rama - I penduari në mes të kaluarës dhe të ardhmes
Zëri i arsyes
36 - Me `të penduarit` - Ferki Shala (ish vokalist i TNT)
Zëri i arsyes
37 - Sfidat dhe rreziqet pas pendimit - me hoxhë Ekrem Avdiun
Zëri i arsyes
38 - AIDS (sida), shkaqet dhe preventivat me Enis Ramën dhe Dr.Izet Sadikun
Zëri i arsyes
39 - Kalendari islam dhe hixhreti - me hoxhë Ekrem Avdiun
Zëri i arsyes
40 - Dita e ashurasë - me hoxhë Irfan Salihun
Zëri i arsyes
41 - Ndikimi i Islamit në suksesin e njerëzve - me hoxhë Muhamed Dërmakun
Zëri i arsyes
42 - Zëri i arsyes - me Valmir Krasniqin (studiues i matematikës)
Zëri i arsyes
43 - Zëri i arsyes - Me Hasan Canën (inxh. i robotikës) dhe Visar Idrizin (biznesmen)
Zëri i arsyes
44 - Realiteti i suksesit - me hoxhë Agron Terziqin dhe Dr. Fadil Malokun
Zëri i arsyes
45 - Korrektësia në jetën e besimtarit - me hoxhë Enis Ramën
Zëri i arsyes
46 - Hutbeja e xhumasë, si burim i informacionit - me hoxhë Ekrem Avdiun
Zëri i arsyes
47 - Padrejtësia (zhvillimet e fundit në botën arabe) - me hoxhë Enis Ramën dhe Prof. Qemajl Morinën
Zëri i arsyes
48 - Dashuria dhe dita e të dashuruarve - me hoxhë Alaudin Abazin dhe Avni Avdiun (sociolog)
Zëri i arsyes
49 - Në përkujtim të Muhamedit (alejhi selam) - me hoxhë Enis Ramën
Zëri i arsyes
50 - Dhuna në familje - me hoxhë Ekrem Avdiun dhe Baki Kelanin (zëdhënës i policisë)
Zëri i arsyes
51 - Mësuesi - me hoxhë Muhamed Dërmakun dhe akademik Feti Mediun
Zëri i arsyes
52 - Gruaja në mes përbuzjes dhe nderimit - me hoxhë Enis Ramën
Zëri i arsyes
53 - Diskriminimi racor - me hoxhë Agron Terziqin dhe Dr. Milazim Krasniqin
Zëri i arsyes
54 - 1 Prilli, dita e rrenës - me hoxhë Sedat Islamin
Zëri i arsyes
55 - Katastrofat natyrore - me hoxhë Ekrem Avdiun
Zëri i arsyes
56 - Identiteti Islam - me hoxhë Sedat Islamin
Zëri i arsyes
57 - Sëmundjet shoqërore - me hoxhë Enis Ramën
Zëri i arsyes
58 - Zilia - me hoxhë Ekrem Avdiun
Zëri i arsyes
59 - `Festa` e Shën Gjergjit - me hoxhë Sedat Islamin
Zëri i arsyes
60 - Mediat dhe roli i tyre në shoqëri - me hoxhë Muhamed Dërmakun dhe Artan Muhaxhirin (sociolog)
Zëri i arsyes
61 - Debati rreth Facebook-it - me hoxhë Enis Ramën dhe Gëzim Qerimin (sekretar i UKG-së)
Zëri i arsyes
62 - Mediat e shkruara - me hoxhë Muhamed Dërmakun dhe Osman Gashin (gazetar)
Zëri i arsyes
63 - Ushqimi dhe shëndeti (I) - me hoxhë Alaudin Abazin dhe Bisedim Karanezin (mjek)
Zëri i arsyes
64 - Ushqimi dhe shëndeti (II) - me hoxhë Alaudin Abazin dhe Bisedim Karanezin (mjek)
Zëri i arsyes
65 - Kërkimi i lëmoshës dhe pasojat e saj - me hoxhë Sedat Islamin dhe Besnik Boletinin (sociolog)
Zëri i arsyes
66 - Aksioni per dhurimin e gjakut - me protagonistë te ndryshëm (mjek, hoxhë, organizator dhe dhurues)
Zëri i arsyes
67 - Rëndësia e emrit - me hoxhë Muhamed Dërmakun
Zëri i arsyes
68 - Ndërtimi i xhamisë së madhe në Prishtinë - me protagonistë të ndryshëm
Zëri i arsyes
69 - Diskutime rreth muajit Shaban - me hoxhë Muhamed Dërmakun
Zëri i arsyes
70 - Revista e parë islame në gjuhën shqipe `AlbIslam` - me hoxhë Omer Berishën (kryeredaktor)
Zëri i arsyes
71 - Sprovat në Ramazan - me hoxhë Ekrem Avdiun
Zëri i arsyes
72 - Përmbledhje e emisioneve nga Zëri i arsyes
Zëri i arsyes
73 - Festa e Kurban Bajramit - me hoxhë Ekrem Avdiun dhe Bahri Simnicën (drejtor në Medresenë Alaudin)
Zëri i arsyes
74 - Çka pas Haxhit - me hoxhë Enis Ramën dhe disa haxhinjë
Zëri i arsyes
75 - Të drejtat e fëmijëve - me hoxhë Fadil Musliun dhe akademik Pajazit Nushin
Zëri i arsyes
76 - Dita ndërkombëtare kundër dhunës ndaj gruas - me hoxhë Sedat Islamin
Zëri i arsyes
77 - Luftimi i Sidas - me hoxhë Muhamed Dërmakun dhe Dr.Ferid Aganin (ministër i shëndetësisë)
Zëri i arsyes
78 - Dita ndërkombetare kundër korrupsionit me - Muhamed Dërmakun dhe Hasan Pretenin (Drejtor i AKK)
Zëri i arsyes
79 - Thatësia - me Sadat Rrustemin dhe Sylë Tahirsylaj (Instituti Hidrometeorologjik i Kosovës)
Zëri i arsyes
80 - Dimri si sezon i mirë për besimtarin - me hoxhë Fatmir Latifin
Zëri i arsyes
81 - Mjetet piroteknike, civilizim apo dekadencë - me protagonistë të ndryshëm
Zëri i arsyes
82 - Kohorja e namazit (I) - me Hajrullah ef. Hoxhën (përpilues i Takvimit) dhe Alaudin Abazin
Zëri i arsyes
83 - Kohorja e namazit (II) - me Hajrullah ef. Hoxhën (përpilues i Takvimit) dhe Alaudin Abazin
Zëri i arsyes
84 - Shoqëria dhe gjendja sociale - me hoxhë Bahri Currin
Zëri i arsyes
85 - Sadakaja - Lëmosha - me hoxhë Adnan Pallqën
Zëri i arsyes
86 - Zekati - me hoxhë Muhamed Dërmakun
Zëri i arsyes
87 - Menaxhimi i pasurisë së jetimëve dhe mendjelehtëve - me hoxhë Sedat Islamin
Zëri i arsyes
88 - Trashëgimia - me hoxhë Almedin Ejupin dhe Gjelbrim Gërdellajn (Jurist)
Zëri i arsyes
89 - 7 Marsi, Dita e mësuesit - me hoxhë Bajrush ef. Ahmetin (veteran i arsimit)
Zëri i arsyes
90 - Trashëgimia e femrës në Islam - me hoxhë Nysret Abazibrën
Zëri i arsyes
91 - Dispozitat e borxhit në Islam - me hoxhë Enis Ramën
Zëri i arsyes
92 - Kamata, kjo pandemi shkatërruese - me Muhamed Dërmakun dhe Dr.Islam Hasanin
Zëri i arsyes
93 - Mbrojtja e konsumatorit - me Alaudin Abazin dhe Selatin Kaçanikun
Zëri i arsyes
94 - Drejtësia dhe morali tregëtar - me hoxhë Muhamed Dermakun dhe dy tregëtarë musliman
Zëri i arsyes
95 - Mbrojtja e ambientit - me hoxhë Emin Ademajn dhe Valon Hoxhën (ekolog)
Zëri i arsyes
96 - Instituti Hallall i ushqimeve - me Dr.Islam Hasanin (këshilltar ekonomik i myftiut)
Zëri i arsyes
97 - Menaxhimi i burimeve njerëzore - Mr.Driton Morinën (FSI) dhe Lumir Abdixhiku (Riinvest)
Zëri i arsyes
98 - Planifikimi i burimeve njerëzore - me Mr.Driton Morinën (FSI) dhe Lumir Abdixhikun (Riinvest)
Zëri i arsyes
99 - Provokimet - me hoxhë Ekrem Avdiun
Zëri i arsyes
100 - Sheriati Islam - me hoxhë Muhamed Dërmakun
Zëri i arsyes
101 - Veçoritë e sheriatit Islam - me hoxhë Adnan Pallqën
Zëri i arsyes
102 - Objektivat e sheriatit Islam - me Enis Ramën dhe Muhamed Dërmakun
Zëri i arsyes
103 - Libri Islam në gjuhën shqipe - me hoxhë Sedat Islamin dhe disa prej botuesve të librit Islam
Zëri i arsyes
104 - Libri Islam në gjuhën shqipe - me hoxhë Ekrem Avdiun dhe Isa Bajçincën (albanolog)
Zëri i arsyes
105 - Ceremonia e dasmës - me hoxhë Nysret Abazibrën
Zëri i arsyes
106 - Njerëzorja dhe çoroditja në ahengje - me Fadil Musliun dhe Avni Avdiun (sociolog)
Zëri i arsyes
107 - Medreseja `Alaudin` vatër e dijes - me Bahri Simnicën (drejtor) dhe disa nxënës
Zëri i arsyes
108 - Lidhja e kurorës (Niqahu) - me disa kryeimam të Kosovës
Zëri i arsyes
109 - Fushata e korrje-shirjeve - me hoxhë Muhamed Dërmakun
Zëri i arsyes
110 - Diaspora - me Shaban Muratin dhe Xhevdet Sfarqën (këshilltar i Ministrit të Diasporës)
Zëri i arsyes
111 - Mërgata dhe jeta e tyre fetare - me Fadil Musliun
Zëri i arsyes
113 - Festa e Bajramit - me Muhamed Dërmakun dhe Milaim Sulejmanin
Zëri i arsyes
114 - Humanizmi - me hoxhë Sedat Islamin
Zëri i arsyes
115 - Arsimimi dhe roli i tij - me Muhamed Dërmakun (Profesor në Medresenë Alaudin)
Zëri i arsyes
116 - Analfabetizmi - me Ekrem Avdiun dhe Jonuz Salihajn (drejtor i shkollës Zenit)
Zëri i arsyes
117 - Matura shtetërore në Kosovë - me protagonistë të ndryshëm
Zëri i arsyes
118 - Dita ndërkombëtare e paqes - me hoxhë Enis Ramën
Zëri i arsyes
119 - Epilogu i njerëzve që denigruan personalitetin e Muhamedit alejhi selam - me hoxhë Ekrem Avdiunn
Zëri i arsyes
120 - Dita botërore e postës - me hoxhë Sedat Islamin
Zëri i arsyes
121 - Ndërtimi i Xhamisë Qendrore në Prishtinë
Zëri i arsyes
122 - Varfëria dhe solidariteti - me Bahri Currin dhe Gazmend Gaxhiqin (Ministria e Punës)
Zëri i arsyes
123 - Haxhi si shtyllë e fesë - me hoxhë Llukman Hoxhën
Zëri i arsyes
124 - Përjetimet e Haxhit 1433 / 2012
Zëri i arsyes
112 - Fakulteti i Studimeve Islame - me Dr.Qazim Qazimin (Dekan i fakultetit)
Zëri i arsyes
125 - Fjalët e shqipes që burojnë nga arabishtja - me Tomor Kastratin (Arkeolog nga Muzeu i Kosovës)
Zëri i arsyes
126 - Hixhreti i Muhamedit ﷺ - me hoxhë Muhamed Dërmakun
Zëri i arsyes
127 - Shkaqet e ndodhisë së 28 Nëntorit - me Dr.Milazim Krasniqin
Zëri i arsyes
128 - Dhuna seksuale ndaj femrës - me hoxhë Sedat Islamin
Zëri i arsyes
129 - Dhuna seksuale ndaj femrës (II) - me hoxhë Muhamed Dërmakun
Zëri i arsyes
130 - Tradhëtia bashkëshortore - me hoxhë Ekrem Avdiun
Zëri i arsyes
131 - Ditëlindja e Jezusit (Isait alejhi selam) - me Driton Morinën (Ligjerues në FSI)
Zëri i arsyes
132 - Realiteti i `festës së vitit të ri` - me Driton Morinën (Ligjerues në FSI)
Zëri i arsyes
133 - Duhani, ky ves i shëmtuar - me hoxhë Muhamed Dërmakun
Zëri i arsyes
134 - Burimet buxhetore sipas Islamit - me Llokman Hoxhën (magjistër i ekonomisë Islame)
Zëri i arsyes
135 - Sistemi financiar dhe roli i shtetit Islam - me Llokman Hoxhën (magjistër i ekonomisë Islame)
Zëri i arsyes
136 - Familja, celula e shoqërise - me Fadil Musliun dhe Dr.Fadil Malokun
Zëri i arsyes
137 - Roli i femrës në ndërtimin e familjes - me Fadil Musliun
Zëri i arsyes
138 - Dita ndërkombetare kundër Kancerit - me Dr.Ismet Shaqirin dhe Bekim Sekiraqën (i shëruar)
Zëri i arsyes
139 - Islami dhe Laicizmi - me Dr. Zekerija Bajramin dhe Abdullah Klinakun (PD)
Zëri i arsyes
140 - Dita ndërkombëtare e drejtësisë sociale - me Muhamed Dërmakun dhe Behxhet Jasharin (KLMDNJ)
Zëri i arsyes
141 - A ka femra liri të mjaftueshme - me hoxhë Enis Ramën
Zëri i arsyes
142 - Mësuesi dhe arsimi - me hoxhë Sabahudin Mahmudin
Zëri i arsyes
143 - Historiku i mbulesës Islame - me hoxhë Mazllam Mazllamin
Zëri i arsyes
144 - Kush ka te drejtë të flas për mbulesën Islame - me Ekrem Avdiun
Zëri i arsyes
145 - Ekspozita e projekteve për xhaminë e madhe në Prishtinë
Zëri i arsyes
146 - Zanafilla e mospajtimit të njerëzve - me hoxhë Muhamed Dërmakun
Zëri i arsyes
147 - Korigjimi i Historisë - Me protagonistë të ndryshëm
Zëri i arsyes
148 - Përfitimi prej tokës dhe bujqësia - me hoxhën Fadil Musliu
Zëri i arsyes
149 - Java e arsimit për të gjithë - me të rinj nga Gjilani
Zëri i arsyes
150 - Shën Gjergji - Me hoxhë Muhamed Dërmakun
Zëri i arsyes
151 - Mbrëmja e maturës - me hoxhë Enis Ramën
Zëri i arsyes
152 - Diversiteti kulturor - me hoxhë Sedat Islamin
Zëri i arsyes
153 - Gjendja e njeriut - më hoxhallarë të ndryshëm
Zëri i arsyes
154 - Islami në evropë - me Nicolas Blancho
Zëri i arsyes
155 - Panairi i Librit 2013
Zëri i arsyes
156 - Morali në Islam - me hoxhë Muhamed Dërmakun
Zëri i arsyes
157 - Mësimbesimi - me hoxhë Enes Gogën
Zëri i arsyes
158 - Rahoveci shembull në mësimbesim
Zëri i arsyes
159 - Nevigjilje të Ramazanit - me hoxhën Ekrem Avdiu
Zëri i arsyes
160 - Korrjeshirjet - me hoxhën Muhamed Dërmaku
Zëri i arsyes
161 - Kurani në sytë e jomuslimanëve - me hoxhën Driton Morina
Zëri i arsyes
162 - Ramazani muaji i fitoreve - me hoxhën Adnan Pallqa
Zëri i arsyes
163 - Shperblimi për veprat - Me hoxhën Fadil Musliu
Zëri i arsyes
164 - Jeta pa Ramazan - me hoxhën Driton Morina
Zëri i arsyes
165 - Rekomandimet për të drejtat fetare - Me Amir Ahmetin
Zëri i arsyes
166 - të hendikepuarit në Islam - me hoxhën Agim Bekirin dhe Idris Aliun
Zëri i arsyes
167 - Aktivitetet e një të hendikepuari - me Idris Aliun
Zëri i arsyes
168 - Luftimi i vetvrasjes - me hoxhën Bahri Curri dhe sociologun Ferdi Kamberi
Zëri i arsyes
169 - Ruajtja e shtresës së ozonit - me Shyqri Dumanin dhe hoxhë Muhamed Dërmakun
Zëri i arsyes
170 - Dita ndërkombëtare e paqes - me hoxhën Sylejman Osmanin
Zëri i arsyes
171 - Roli i OJQ-ve në Kosovë - me hoxhën Rashit Zylfiu
Zëri i arsyes
172 - Roli i studentëve - me hoxhën Muhamed Dërmaku
Zëri i arsyes
173 - Dita e Arafatit - me hoxhën Adnan Pallqa
Zëri i arsyes
174 - Islami dhe varfëria - me hoxhën Ekrem Avdiu
Zëri i arsyes
175 - Thirrja në Islam - Ulvi Fejzullahu
Zëri i arsyes
10 - Globalizmi - me hoxhë Bekir Halimin dhe Prof. dr. Fadil Malokun
Zëri i arsyes
26 - Festa e Fitër Bajramit - me protagonistë të ndryshëm
Zëri i arsyes
176 - Pajtimi dhe falja - Behar Mjeku
Zëri i arsyes
177 - Adem Ramadani - Pas pendimit
Zëri i arsyes
178 - Toleranca në Islam - me hoxhën Driton Morina
Zëri i arsyes
179 - Islami dhe dhuna - me hoxhallarët Enis Rama dhe Muhamed Dërmaku
Zëri i arsyes
180 - Prof Dr Isa Memishi - 40 vjetori i Orientalistikës në UP
Zëri i arsyes
181 - Korrupsioni dhe shoqëria - me Alaudin Abazin dhe Gëzim Kelmendin
Zëri i arsyes
182 - Vëllavrasja - me Hoxhë Behar Mjekun dhe protagonistë të tjerë
Zëri i arsyes
183 - Lojërat e fatit - Bujar Isma me Nusret Abazibrën dhe Naser Osmanin
Zëri i arsyes
184 - Përllogaritja e vitit 2013 - me Lulzim Ahmetin, Muhamed Dërmakun & Baki Kelanin
Zëri i arsyes
185 - Pasojat në ndërrimin e motmoteve - Bujar Isma me Ekrem Avdiun
Zëri i arsyes
186 - Thatësia - Bujar Isma me Hoxhë Sedat Islamin
Zëri i arsyes
187 - Istigfari si metodë drejt suksesit - Bujar Isma me Hoxhë Fadil Musiu
Zëri i arsyes
188 - Gjendja fetare në Mitrovicë - Bujar Isma me Hoxhë Rexhep Lushtën
Zëri i arsyes
189 - Familja si celulë e shoqërisë - Bujar Isma me Hoxhë Muhamed Dërmakun
Zëri i arsyes
190 - Kanceri dhe lufta kundër tij - Vegim Rashiti me Onkologun Arben Bislimi
Zëri i arsyes
191 - Feja, ezani lënda fetare, gjendja në shkolla - Bujar Isma me Hoxhë Mazllam Mazllamin
Zëri i arsyes
192 - Edukata në shkolla - Bujar Isma me Hoxhë Sadat Rrustemin
Zëri i arsyes
193 - Mungesa e ujit - Bujar Isma me Hoxhë Muhamed Dërmakun
Zëri i arsyes
194 - Dita e mësuesit - Bujar Isma me Hoxhë Bahri Simnicën
Zëri i arsyes
195 - Falja e gjakut të nxënësit - Bujar Isma me Hoxhë Fatmir Latifin
Zëri i arsyes
196 - Tuberkulozi - Bujar Isma me mjekun Bisedim Karanezi
Zëri i arsyes
197 - Sezoni i punës - Bujar Isma me Hoxhë Fadil Musliun
Zëri i arsyes
198 - Bankimi Islam - Bujar Isma me Hoxhën Llokman Hoxha
Zëri i arsyes
199 - Të drejtat e romëve në Kosovë - Bujar Isma me Haxhi Merxhen
Zëri i arsyes
200 - Zëri i arsyes - emision jubilar
Zëri i arsyes
201 - Dita e Tokës - Bujar Isma me Daut Malokun nga PGJK
Zëri i arsyes
202 - 1 Maji ditë pune apo feste? - Bujar Isma me Hoxhën Fadil Musliu
Zëri i arsyes
203 - Fqinjësia e mirë - Bujar Isma me Hoxhën Vesim Avdiu
Zëri i arsyes
204 - Ndikimi i islamit - Bujar Isma me Hoxhën Agron Terziqi
Zëri i arsyes
205 - Islami dhe civilizimi - Bujar Isma me Hoxhën Amir Ahmeti
Zëri i arsyes
206 - Mjekësia sportive - Bujar Isma me Dr.Agron Rexhepin
Zëri i arsyes
207 - Vlerat e muajit Shaban - Bujar Isma me Hoxhën Nusret Abazibra
Zëri i arsyes
208 - Mikpritja e diasporës - Bujar Isma me Hoxhën Shaban Murati
Zëri i arsyes
209 - Vera dhe sfidat e saj - Bujar Isma me Hoxhën Fadil Musliu
Zëri i arsyes
210 - Studentët Shqipëtar në Medine - Bujar Islma me hoxhë Besnik Llumnica
Zëri i arsyes
211 - Aktualiteti - Bujar Isma me hoxhën Enis Rama
Zëri i arsyes
212 - Rinia dhe roli i saj - Bujar Isma me hoxhën Agim Bekiri
Zëri i arsyes
213 - Rinia dhe dukuritë negative - Bujar Isma me hoxhën Fadil Musiu
Zëri i arsyes
214 - Divani i Hilmi Maliqit - Bujar Isma me Mr. Jahja Hondozin
Zëri i arsyes
215 - Rinia aktualisht - me Bekim Selishtën dhe Muhamed Dërmakun
Zëri i arsyes
216 - Mos kuptimi i Shehadetit - Bujar Isma me hoxhën Alaudin Abazi
Zëri i arsyes
217 - Mirëqenia sociale - Bujar Isma me hoxhën Llokman Hoxha
Zëri i arsyes
218 - Muaji i dymbëdhjetë hënor - Bujar Isma me hoxhën Fadil Musliu
Zëri i arsyes
219 - Viti i ri akademik 2014/2015 - Bujar Imsa me prof. Zeqir Veselaj
Zëri i arsyes
220 - Kthimi nga Haxhi - Bujar Isma me hoxhën Behar Mjekiqi
Zëri i arsyes
221 - Virusi Ebola - Bujar Isma me Besnik Malokun dhe Faik Hotin
Zëri i arsyes
222 - Dita e ashures - Bujar Isma me hoxhën Vesim Avdiu
Zëri i arsyes
223 - Vepra e Mulla Veselit - Bujar Isma me Hafëz Abdullah Xheladini
Zëri i arsyes
224 - Diabeti - Bujar Isma me protagonistë të ndryshëm
Zëri i arsyes
225 - Dita e televizionit - Bujar Isma me Osman Gashin dhe Blendi Devollin
Zëri i arsyes
226 - Doktorimi i hoxhës Sadat Rrustemi
Zëri i arsyes
227 - Braktisje masive të vendit - Bujar Isma me sociologun Ferdi Kamberi
Zëri i arsyes
228 - Toleranca - Bujar Isma me hoxhën Ekrem Avdiu
Zëri i arsyes
229 - Fjalori publik - Bujar Isma me hoxhën Muhamed Dërmaku
Zëri i arsyes
230 - Tregtia në islam - Bujar Isma me hoxhën Alaudin Abazi
Zëri i arsyes
231 - Feja në Diasporë - Bujar Isma me hoxhën Omer Berisha
Zëri i arsyes
232 - Ndërrimi i motmoteve, analizë - Bujar Isma me hoxhën Fadil Musliu
Zëri i arsyes
233 - Liria e shprehjes apo ofendimit!? - Bujar Isma me hoxhën Ekrem Avdiu
Zëri i arsyes
234 - Mëshirë për njerëzimin - Bujar Isma me hoxhën Muhamed Dërmaku
Zëri i arsyes
235 - Analizë e ngjarjeve të fundit në Francë - Bujar Isma me hoxhën Enis Rama
Zëri i arsyes
236 - Shfrytëzimi i internetit - Bujar Isma me Hasan Canën dhe Valter Nasufin
Zëri i arsyes
237 - Varësia nga interneti - Bujar Isma me psikologun Arbër Zeka
Zëri i arsyes
238 - Çmimet vjetore në gazetari - Bujar Isma me gazetarin Liridon Llapashtica
Zëri i arsyes
239 - Të rinjtë dhe përkushtimi ndaj dijes
Zëri i arsyes
240 - Sesion shkencor për migrimin
Zëri i arsyes
241 - Ndryshimi në veprimtarinë islame - Bujar Isma me hoxhën Rufat Sherifi
Zëri i arsyes
242 - Falënderimi ndaj Allahut për mirësitë - Bujar Isma me hoxhën Fadil Musliu
Zëri i arsyes
243 - Shfuqizimi në Kuran - Bujar Isma me hoxhën Muhamed Dërmaku
Zëri i arsyes
244 - Jeta dhe veprimtaria e Hafëz Abdullah Xheladinit
Zëri i arsyes
245 - Fjala jo e saktë dhe jo e sinqertë - Bujar Isma me hoxhën Talha Kurtishi
Zëri i arsyes
246 - Toka nga këndvështrimi islam - Bujar Isma me hoxhën Alaudin Abazi
Zëri i arsyes
247 - Greva në arsim
Zëri i arsyes
248 - Udhëtimi social i shqiptarëve nëpër kohë - Bujar Isma me sociologun Talha Kurtishi
Zëri i arsyes
249 - Shëngjergji dhe vetëdijësimi - Bujar Isma me hoxhën Fatmir Latifi
Zëri i arsyes
250 - Hasmëria dhe falja - Bujar Isma me hoxhën Florim Neziraj
Zëri i arsyes
251 - Ramazani dhe mësim-besimi - me Kryeimamin e Mitrovices Rexhep Lushta
Zëri i arsyes
252 - Diversiteti kulturor - Bujar Isma me hoxhën Agron Terziqi
Zëri i arsyes
253 - Testi kombëtar i maturës - Bujar Isma me profesorin Bekim Ahmeti
Zëri i arsyes
254 - Ramazani dhe shëndeti ynë - Bujar Isma me dr. Agron Rexhepi
Zëri i arsyes
255 - Zhveshja përballë turpit - Bujar Isma me hoxhën Muhamed Dërmaku
Zëri i arsyes
256 - Luftimi i diskriminimit racor - Bujar Isma me hoxhën Fadil Musliu
Zëri i arsyes
257 - Diaspora kosovare, vlerë apo interes? - Bujar Isma me hoxhën Fadil Musliu
Zëri i arsyes
258 - Rinia në shoqërinë tonë
Zëri i arsyes
259 - Ndalimi i robërimit - Vegmi Rashiti me hoxhën Agim Bekiri
Zëri i arsyes
260 - Rëndësia e arsimimit dhe dijes - Vegim Rashiti me hoxhën Omer Berisha
Zëri i arsyes
261 - Sfidat e së ardhmes - Bujar Isma me hoxhën Mazllam Mazllami
Zëri i arsyes
262 - Vetëvrasja - Bujar Isma me hoxhën Mazllam Mazllami
Zëri i arsyes
263 - Paqja - Bujar Isma me hoxhën Fadil Musliu
Zëri i arsyes
264 - Lufta kundër luftërave dhe okupimit - Bujar Isma me hoxhën Muhamed Dërmaku
Zëri i arsyes
265 - Ngjarja në Mina - Bujar Isma me hoxhën Ekrem Avdiu
Zëri i arsyes
266 - Të kthyerit nga Haxhi 2015
Zëri i arsyes
267 - Kombëtarja shqiptare në Francë
Zëri i arsyes
268 - Dhuna ndaj fëmijëve - Bujar Isma me hoxhën Agim Bekiri
Zëri i arsyes
269 - Kujdesi ndaj pleqëve - Bujar Isma me hoxhën Fadil Musliu
Zëri i arsyes
270 - Dhuna ndaj gruas - Bujar Isma me hoxhën Muhamed Dërmaku
Zëri i arsyes
271 - Organizata ndërkombëtare, UNESCO - Bujar Isma me Prof. Ekrem Kryeziun
Zëri i arsyes
272 - Ngjarjet në Paris - Bujar Isma me Hoxhën Enis Rama
Zëri i arsyes
273 - Fitnet, sprovat dhe ilaçi i tyre - Bujar Isma me hoxhën Alaudin Abazi
Zëri i arsyes
274 - Sëmundja HIV Aids - Bujar Isma me Dr. Bisedim Karanezi
Zëri i arsyes
275 - Stresi - Bujar Isma me psikologun Arbër Zeka
Zëri i arsyes
276 - Perceptimi i Islamit në Evropën e shekullit XXI
Zëri i arsyes
277 - Masrafi, teprimi - Bujar Isma me hoxhën Fadil Musliu
Zëri i arsyes
278 - Përkthyesi i parë i Kuranit shqip
Zëri i arsyes
279 - Turizmi malor dhe mbrojtja e kafshëve
Zëri i arsyes
280 - Kultura e pajtimit dhe faljes
Zëri i arsyes
281 - Ndikimi pozitiv i Islamit
Zëri i arsyes
282 - Papunësia si problem shoqëror dhe ekonomik
Zëri i arsyes
283 - Luftimi i sëmundjes së kancerit
Zëri i arsyes
284 - Solidariteti dhe varfëria
Zëri i arsyes
Zëri i arsyes | 285. Gjuha e nënës
Zëri i arsyes
Zëri i arsyes | 286. Vlera e nënës
Zëri i arsyes
Zëri i arsyes | 287. Dita e mësuesit
Zëri i arsyes
Zëri i arsyes | 288. Respekti i ndërsjellë
Zëri i arsyes
Zëri i arsyes | 289. Roli dhe rëndësia e veshkëve
Zëri i arsyes
Zëri i arsyes | 290. Ora e Tokës dhe dita e ujit
Zëri i arsyes
Zëri i arsyes | 291. Dita botërore e shëndetit
Zëri i arsyes
Zëri i arsyes | 292. Zhvillimi i gazetarisë te ne
Zëri i arsyes
Zëri i arsyes | 293. Mulla Jakup Asipi
Zëri i arsyes
Zëri i arsyes | 294. Libri dhe e drejta e autorit
Zëri i arsyes
Zëri i arsyes | 295. Gara e NASA-s në Kosovë
Zëri i arsyes
Zëri i arsyes | 296. Pse Shën Gjergji?
Zëri i arsyes
Zëri i arsyes | 297. Kosova në UEFA dhe FIFA
Zëri i arsyes
Zëri i arsyes | 298. Ngacmimet seksuale në vendet publike
Zëri i arsyes
Zëri i arsyes | 299. Në vigjilje të Ramazanit
Zëri i arsyes
Zëri i arsyes | 300. Erdhi Ramazani
Zëri i arsyes
Zëri i arsyes | 301. Drejtësia ndërkombëtare
Zëri i arsyes
Zëri i arsyes | 302. Ngjarjet në Turqi
Zëri i arsyes
Zëri i arsyes | 303. Dita botërore e miqësisë
Zëri i arsyes
Zëri i arsyes | 304. Paragjykimet
Zëri i arsyes
Zëri i arsyes | 305. Përmbytjet në Maqedoni
Zëri i arsyes
Zëri i arsyes | 306. Dita botërore e humanizmit
Zëri i arsyes
Zëri i arsyes | 307. Mësimi përmendsh i Kuranit
Zëri i arsyes
Zëri i arsyes | 308. Viti i ri shkollor 2016
Zëri i arsyes
Zëri i arsyes | 309. Kurbani, sakrificë për çfarë?
Zëri i arsyes
Zëri i arsyes | 310. Bardhësitë e atdheut
Zëri i arsyes
Zëri i arsyes | 311. A ka bota mjaft paqe?
Zëri i arsyes
Zëri i arsyes | 312. Pas udhëtimit në Haxh
Zëri i arsyes
Zëri i arsyes | 313. Dituria dhe pasuesit e dijetarëve
Zëri i arsyes
Zëri i arsyes | 314. A po zhduket varfëria?
Zëri i arsyes
Zëri i arsyes | 315. Fëmija vajzë
Zëri i arsyes
Zëri i arsyes | 316. Femra në familje
Zëri i arsyes
Zëri i arsyes | 317. Rrëfimi për Shuajb Arnautin
Zëri i arsyes
Zëri i arsyes | 318. Shfaqja "Preokupimet"
Zëri i arsyes
Zëri i arsyes | 319. Femra si nxënëse
Zëri i arsyes
Zëri i arsyes | 320 Traditat shqiptare
Zëri i arsyes
Zëri i arsyes | 321. Të drejtat e njeriut
Zëri i arsyes
Zëri i arsyes | 322. Gruaja në punë
Zëri i arsyes
Zëri i arsyes | 323. Mashtrimet
Zëri i arsyes
Zëri i arsyes | 324. Shpenzimet dhe teprimi
Zëri i arsyes
Zëri i arsyes | 326. Shëndeti dhe i ftohti
Zëri i arsyes
Zëri i arsyes | 325. Mendja e shëndoshë në trup të shëndoshë
Zëri i arsyes
Zëri i arsyes | 327. Shtrembërimi
Zëri i arsyes
Zëri i arsyes | 328. Dimri stinë adhurimesh
Zëri i arsyes
Zëri i arsyes | 329. Kujdesi për farefisin
Zëri i arsyes
Zëri i arsyes | 330. Ura, jo mure
Zëri i arsyes
Zëri i arsyes | 331. Nëntë vite pavarësi
Zëri i arsyes
Zëri i arsyes | 332. "10 Sfidat" dhe "Dritë në kohën tonë"
Zëri i arsyes
Zëri i arsyes | 333. Liria e shprehjes dhe standardet e dyfishta
Zëri i arsyes
Zëri i arsyes | 334. Fjala e lirë dhe edukata
Zëri i arsyes
Zëri i arsyes | 335. Gjendja sociale në vend
Zëri i arsyes
Zëri i arsyes | 336. Dita e verës
Zëri i arsyes
Zëri i arsyes | 337. Uji burim i jetës
Zëri i arsyes
Zëri i arsyes | 338. Dashuria ndaj familjes dhë shoqërisë
Zëri i arsyes
Zëri i arsyes | 339. Miqësia e vërtetë
Zëri i arsye
Zëri i arsyes | 340. Çka i sjellë Turqisë referendumi i 16 Prillit
Zëri i arsyes
Zëri i arsyes | 341. Ndryshimet klimatike
Zëri i arsyes
Zëri i arsyes | 342. Frika dhe ankthi
Zëri i arsyes
Zëri i Arsyes | 343. Frika dhe veset
Zëri i arsyes
Zëri i arsyes | 344. Ramazani dhe shoqëria
Zëri i arsyes
Regjistrohuni që të pranoni cdo javë nga një email me informata rreth temave të reja të publikuara në websajt.
QSI - 2018 - info@qsi-ks.com