AudioVideo
    


Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash playerMedia
Video ligjerata

Klikoni në linqet e mëposhtme për ta zgjedhur ligjëruesin.

Ligjeratat e fundit


26. Sureja El Furkan - mexhlisi 7 - Ekrem Avdiu

83. Beteja e Ahzabit - dobi dhe porosi - Enis Rama

03. Norma e shkakut dhe pasojës - çfarë duhet të dijmë? - Enis Rama

HUTBE | Kë e don Allahu? Ai i don bamirësit - Enis Rama

Njeriu i duhur në vendin e duhur - Enis Rama

HUTBE | 17 Shkurti (Pavarësia), reflekto - Enes Goga

HUTBE | Liria dhe pavarësia e Kosovës, dy ngjarje madhështore - Fadil Musliu

HUTBE | Pavarësia, e pastaj...?! - Ekrem Avdiu

82. Beteja e Ahzabit - kështu mori fund - Enis Rama


Hutbe
Tribuna
Kushtrim Kelmendi
Enes Goga
Asllan Murati
Sadat Rrustemi
Bujar Isma
Muhamed Dermaku
Bahri Sejdiu
Seminari : Dituria dhe formimi i besimtarit
Adnan Pallqa
Refik Gërbeshi
Sedat Islami
Behar Tërnava
Mustafa Tërniqi
Llokman Hoxha
Besim Nuzi
Zeki Cerkezi
Famir Latifi
Blerim Musliu
Fahrush Rexhepi
Sadullah Bajrami
Abdurrahman es Suhejmi
Ahmed Kalaja
Fidan Musliu
Justinian Topulli
Kurban Bajrami
Shkelzen Hoxha
Rexhep Lushta
Bledar Haxhiu
Driton Zhinipotoku
Abdurrahman Bejtullahu
Seminari : Plogeshtia, shkaqet, manifestimi dhe sherimi
Fatmir Latifaj
Ismail Bardhoshi
Shuajb Grajqevci
Adnan Berbatovci
Seminari : Thirrja Islame
Fatmir Latifi
Jeton Haxhia
Ekrem Avdiu
Altin Plumbi
Arsim Morina
Mazllam Mazllami
Jakup Çunaku
Enis Rama
Remzi Isaku
Alaudin Abazi
Othman Agolli
Muhamed Dërmaku
Agim Bekiri
Hetem Sopjani
Fadil Musliu
Mahmud Arnauti
Regjistrohuni që të pranoni cdo javë nga një email me informata rreth temave të reja të publikuara në websajt.
QSI - 2018 - info@qsi-ks.com